Forum kulinarne Cook Professional

Zapraszamy wszystkich forumowiczów do wypowiadania się na tematy związane z naszymi szkoleniami i nie tylko...


#1 2012-01-28 16:58:59

Marzanna

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2011-12-11
Posty: 2
Punktów :   

Espuma

Interesują mnie espumy. Chętnie poznam i spróbuję przystawek, dań, czy też deserów przygotowywanych z użyciem syfonu.

Offline

 

#2 2012-01-30 07:43:25

 Cook Professional

Administrator

Skąd: Gorlice
Zarejestrowany: 2011-10-21
Posty: 18
Punktów :   
WWW

Re: Espuma

Witaj!

W miarę możliwości na warsztach bedziemy starali sie pokazywać możliwosci wykorzystywania syfonów...pozdrawiam

Offline

 

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
www.szkolapijarki.pun.pl www.forumok800i.pun.pl www.aspect.pun.pl www.herbstazachod.pun.pl www.the-dreamers.pun.pl