Forum kulinarne Cook Professional

Zapraszamy wszystkich forumowiczów do wypowiadania się na tematy związane z naszymi szkoleniami i nie tylko...

  • Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Komputery

#1 2012-01-28 16:58:59

Marzanna

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2011-12-11
Posty: 2
Punktów :   

Espuma

Interesują mnie espumy. Chętnie poznam i spróbuję przystawek, dań, czy też deserów przygotowywanych z użyciem syfonu.

Offline

 

#2 2012-01-30 07:43:25

 Cook Professional

Administrator

Skąd: Gorlice
Zarejestrowany: 2011-10-21
Posty: 18
Punktów :   
WWW

Re: Espuma

Witaj!

W miarę możliwości na warsztach bedziemy starali sie pokazywać możliwosci wykorzystywania syfonów...pozdrawiam

Offline

 

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
www.firefun.pun.pl www.kajagoogoo.pun.pl www.wilczasforahg.pun.pl www.shippuden.pun.pl www.psychika.pun.pl