Zapraszamy wszystkich forumowiczów do wypowiadania się na tematy związane z naszymi szkoleniami i nie tylko...
Administrator
Witamy,
Chcieliśmy gorąco podziękować grupie Katowice za super atmosfere...do zobaczenia wkrótce ....Łukasz i Krzysiek
Offline
Nowy użytkownik
Podziękowania dla prowadzących, świetnie się bawiłem i najadłem się po uszy Czekam na następne spotkania w Katowicach.
Pozdrawiam
Olek
Offline
Nowy użytkownik
No i o przepisy prosimy.
Ja zbieram obelgi na fejsie ze moje calzone to tak na prawdę jest pokrojona bagietka - zostałem wyzwany i teraz muszę je zrobic żeby obronić swój i Wasz honor
Olek
Offline
Również dziękuje prowadzącym za super zabawę i ciekawe potrawy...... oby było więcej możliwości do takich spotkań i mam nadzieje wkrótce.
Teraz z niecierpliwością czekam na przepisy bo chciałabym pochwalić się moimi nowymi potrawami
pozdrawiam
Ewa
Offline
Ja też dziękuje za super zabawę i pyszne gotowanie.
Próbowałam zrobić cappuccino z borowików - niestety mi nie wyszła śmietanka, tzn nie chciała się ubić. Nie wiem gdzie popełniłam błąd, ale może coś podpowiecie, próbowałam ubijania tradycyjnie. Czy trzeba ją jakoś specjalnie schłodzić?
Pozdrawiam, Gosia
Offline
Administrator
Witam,
Gosiu smietanka do tej zupy w tej goracej postaci nie ubije sie jak normalna schlodzona smietana...natomiast w warunkach domowych przy uzyciu miksera i ubijajac na wysokich obrotach otrzymasz pianke ,ktora za pomoca lyzki wylozysz na lustro zupy...i ta forma jest jak najbardziej dopuszczalna...pozdrawiam Lukasz
Offline
Administrator
GosiaS napisał:
Ja też dziękuje za super zabawę i pyszne gotowanie.
Próbowałam zrobić cappuccino z borowików - niestety mi nie wyszła śmietanka, tzn nie chciała się ubić. Nie wiem gdzie popełniłam błąd, ale może coś podpowiecie, próbowałam ubijania tradycyjnie. Czy trzeba ją jakoś specjalnie schłodzić?
Pozdrawiam, Gosia
Witam,
Gosiu smietanka do tej zupy w tej goracej postaci nie ubije sie jak normalna schlodzona smietana...natomiast w warunkach domowych przy uzyciu miksera i ubijajac na wysokich obrotach otrzymasz pianke ,ktora za pomoca lyzki wylozysz na lustro zupy...i ta forma jest jak najbardziej dopuszczalna...pozdrawiam Lukasz
Offline