Forum kulinarne Cook Professional

Zapraszamy wszystkich forumowiczów do wypowiadania się na tematy związane z naszymi szkoleniami i nie tylko...


#1 2012-03-04 12:26:33

 Cook Professional

Administrator

Skąd: Gorlice
Zarejestrowany: 2011-10-21
Posty: 18
Punktów :   
WWW

Podziękowania dla grupy Katowice 2012

Witamy,

Chcieliśmy gorąco podziękować grupie Katowice za super atmosfere...do zobaczenia wkrótce ....Łukasz i Krzysiek

Offline

 

#2 2012-03-05 08:01:14

 aleksanderlech

Nowy użytkownik

Skąd: Mysłowice
Zarejestrowany: 2012-03-05
Posty: 2
Punktów :   
WWW

Re: Podziękowania dla grupy Katowice 2012

Podziękowania dla prowadzących, świetnie się bawiłem i najadłem się po uszy Czekam na następne spotkania w Katowicach.

Pozdrawiam
Olek


Nowa praca z FM Group
http://www.miniperfumeria.com
Domy na sprzedaż
http://www.sprzedaz-domy.pl

Offline

 

#3 2012-03-05 12:03:24

 aleksanderlech

Nowy użytkownik

Skąd: Mysłowice
Zarejestrowany: 2012-03-05
Posty: 2
Punktów :   
WWW

Re: Podziękowania dla grupy Katowice 2012

No i o przepisy prosimy.
Ja zbieram obelgi na fejsie ze moje calzone to tak na prawdę jest pokrojona bagietka - zostałem wyzwany i teraz muszę je zrobic żeby obronić swój i Wasz honor

Olek


Nowa praca z FM Group
http://www.miniperfumeria.com
Domy na sprzedaż
http://www.sprzedaz-domy.pl

Offline

 

#4 2012-03-05 18:48:12

nueva84

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2012-03-04
Posty: 1
Punktów :   

Re: Podziękowania dla grupy Katowice 2012

Również dziękuje prowadzącym za super zabawę i ciekawe potrawy...... oby było więcej możliwości do takich spotkań i mam nadzieje wkrótce.

Teraz z niecierpliwością czekam na przepisy bo chciałabym pochwalić się moimi nowymi potrawami

pozdrawiam
Ewa

Offline

 

#5 2012-03-18 21:38:47

GosiaS

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2012-03-18
Posty: 1
Punktów :   

Re: Podziękowania dla grupy Katowice 2012

Ja też dziękuje za super zabawę i pyszne gotowanie.
Próbowałam zrobić cappuccino z borowików - niestety mi nie wyszła śmietanka, tzn nie chciała się ubić. Nie wiem gdzie popełniłam błąd, ale może coś podpowiecie, próbowałam ubijania tradycyjnie. Czy trzeba ją jakoś specjalnie schłodzić?
Pozdrawiam, Gosia

Offline

 

#6 2012-03-21 11:24:11

 Cook Professional

Administrator

Skąd: Gorlice
Zarejestrowany: 2011-10-21
Posty: 18
Punktów :   
WWW

Re: Podziękowania dla grupy Katowice 2012

Witam,

Gosiu smietanka do tej zupy w tej goracej postaci nie ubije sie jak normalna schlodzona smietana...natomiast w warunkach domowych przy uzyciu miksera i ubijajac na wysokich obrotach otrzymasz pianke ,ktora za pomoca lyzki wylozysz na lustro zupy...i ta forma jest jak najbardziej dopuszczalna...pozdrawiam Lukasz

Offline

 

#7 2012-03-21 11:25:48

 Cook Professional

Administrator

Skąd: Gorlice
Zarejestrowany: 2011-10-21
Posty: 18
Punktów :   
WWW

Re: Podziękowania dla grupy Katowice 2012

GosiaS napisał:

Ja też dziękuje za super zabawę i pyszne gotowanie.
Próbowałam zrobić cappuccino z borowików - niestety mi nie wyszła śmietanka, tzn nie chciała się ubić. Nie wiem gdzie popełniłam błąd, ale może coś podpowiecie, próbowałam ubijania tradycyjnie. Czy trzeba ją jakoś specjalnie schłodzić?
Pozdrawiam, Gosia

Witam,

Gosiu smietanka do tej zupy w tej goracej postaci nie ubije sie jak normalna schlodzona smietana...natomiast w warunkach domowych przy uzyciu miksera i ubijajac na wysokich obrotach otrzymasz pianke ,ktora za pomoca lyzki wylozysz na lustro zupy...i ta forma jest jak najbardziej dopuszczalna...pozdrawiam Lukasz

Offline

 

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
www.telinf.pun.pl www.niewielkiazyl.pun.pl www.shinobirpg.pun.pl www.infinityalliance.pun.pl www.wzgorzawitosa.pun.pl