Zapraszamy wszystkich forumowiczów do wypowiadania się na tematy związane z naszymi szkoleniami i nie tylko...
Administrator
Hej Emmat! Super wiedzieć, myśmy ostatnio kupowali od jakiegoś dealera z internetu hehehee Dzięki za info...
Offline
Administrator
Hej ! Jak będziecie robić rogale to do masy makowej dodajcie gruszkę ,wcześniej pokrojona w drobną kostkę i podsmażona na maśle...wymieszajcie całosć najlepiej ręką,na końcu dodając śmietane,tyle ,żeby masa dobrze rozprowadzała się na rogalach...nie może być zbyt płynna i nie może być też zbyt twarda...
Dajcie znać jak Wam wyszły...
Smacznego!!!!
Offline
Cook Professional napisał:
Hej ! Jak będziecie robić rogale to do masy makowej dodajcie gruszkę ,wcześniej pokrojona w drobną kostkę i podsmażona na maśle...wymieszajcie całosć najlepiej ręką,na końcu dodając śmietane,tyle ,żeby masa dobrze rozprowadzała się na rogalach...nie może być zbyt płynna i nie może być też zbyt twarda...
Dajcie znać jak Wam wyszły...
Smacznego!!!!
Dałam radę! Z ciasta jestem bardzo zadowolona, z nadzienia mniej- mielenie dostępnymi środkami się chyba nie do końca sprawdziło ;-) Niemniej, zyskały swoich fanów!
Pozdrawiam!
Offline