Cook Professional - 2012-03-04 12:26:33 |
Witamy,
Chcieliśmy gorąco podziękować grupie Katowice za super atmosfere...do zobaczenia wkrótce ....Łukasz i Krzysiek
|
aleksanderlech - 2012-03-05 08:01:14 |
Podziękowania dla prowadzących, świetnie się bawiłem i najadłem się po uszy :) Czekam na następne spotkania w Katowicach.
Pozdrawiam Olek
|
aleksanderlech - 2012-03-05 12:03:24 |
No i o przepisy prosimy. Ja zbieram obelgi na fejsie ze moje calzone to tak na prawdę jest pokrojona bagietka :P - zostałem wyzwany i teraz muszę je zrobic żeby obronić swój i Wasz honor :)
Olek
|
nueva84 - 2012-03-05 18:48:12 |
Również dziękuje prowadzącym za super zabawę i ciekawe potrawy...... oby było więcej możliwości do takich spotkań :) i mam nadzieje wkrótce.
Teraz z niecierpliwością czekam na przepisy bo chciałabym pochwalić się moimi nowymi potrawami :)
pozdrawiam Ewa
|
GosiaS - 2012-03-18 21:38:47 |
Ja też dziękuje za super zabawę i pyszne gotowanie. Próbowałam zrobić cappuccino z borowików - niestety mi nie wyszła śmietanka, tzn nie chciała się ubić. Nie wiem gdzie popełniłam błąd, ale może coś podpowiecie, próbowałam ubijania tradycyjnie. Czy trzeba ją jakoś specjalnie schłodzić? Pozdrawiam, Gosia
|
Cook Professional - 2012-03-21 11:24:11 |
Witam,
Gosiu smietanka do tej zupy w tej goracej postaci nie ubije sie jak normalna schlodzona smietana...natomiast w warunkach domowych przy uzyciu miksera i ubijajac na wysokich obrotach otrzymasz pianke ,ktora za pomoca lyzki wylozysz na lustro zupy...i ta forma jest jak najbardziej dopuszczalna...pozdrawiam Lukasz
|
Cook Professional - 2012-03-21 11:25:48 |
GosiaS napisał:Ja też dziękuje za super zabawę i pyszne gotowanie. Próbowałam zrobić cappuccino z borowików - niestety mi nie wyszła śmietanka, tzn nie chciała się ubić. Nie wiem gdzie popełniłam błąd, ale może coś podpowiecie, próbowałam ubijania tradycyjnie. Czy trzeba ją jakoś specjalnie schłodzić? Pozdrawiam, Gosia
Witam,
Gosiu smietanka do tej zupy w tej goracej postaci nie ubije sie jak normalna schlodzona smietana...natomiast w warunkach domowych przy uzyciu miksera i ubijajac na wysokich obrotach otrzymasz pianke ,ktora za pomoca lyzki wylozysz na lustro zupy...i ta forma jest jak najbardziej dopuszczalna...pozdrawiam Lukasz
|